Materias

Boletín de Novedades

Suscríbete a nuestras novedades

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 artículos

en total 0,00 €

MALVIURE D'IL.LUSIONS
Título:
MALVIURE D'IL.LUSIONS
Subtítulo:
Autor:
GUIX, XAVIER
Editorial:
EDICIONES B
Año de edición:
2014
Materia
Filología
ISBN:
978-84-666-5512-5
Páginas:
288
Disponibilidad:
Disponible en 48h/72h
16,50 € Comprar

Sinopsis

Malviure d'il·lusions és un conjunt de reflexions sobre com construïm els nostres estats il·lusoris i sobre la pràctica de l'autoconeixement, l'eina fonamental per evitar els estats il·lusoris de la ment. «Potser és cert que, d'il·lusions, també se'n pot malviure. Però, qui desitja una vida mal viscuda? No he conegut ningú que, igual que jo, no busqui la manera de viure amb plenitud, en pau i tranquil·litat. D'estimar i ser estimat. Només que ho busquem per camins diferents, un dels quals és la construcció de falses il·lusions, de somnis impossibles, de viure eternament creient que totes les possibilitats estan a la nostra disposició en tot moment. Aquest llibre és per a les persones a les quals els agrada la psicologia, per als que cerquen l'autenticitat, per als que volen viure desperts. El procés d'autoconeixement i la cerca de la nostra naturalesa més profunda, més espiritual, és un camí ple de reptes i també d'amenaces. que el llibre explora en profunditat. La seva lectura permet endinsar-se en la construcció de la nostra identitat, en els estadis il·lusoris de la ment i en el poder de les creences, així com en la insatisfacció i el buit que produeixen les expectatives exagerades sobre la vida, sobre els altres i sobre nosaltres mateixos. L'única manera d'acabar amb les falses il·lusions i els autoenganys continuats no consisteix a negar-se a tenir cap il·lusió, sinó a conèixer-se a un mateix.» Xavier Guix Opinions:
«Vet aquí el llibre més madur de Xavier Guix, el llibre que feia temps que esperàvem. Pocs autors serien capaços d'integrar psicologia i espiritualitat amb tanta amenitat i precisió.»
Xavier Melloni, autor d'El desig essencial «Un llibre que ens convida a somiar desperts, a practicar la lucidesa, a no dimitir de viure.»
Francesc Torralba, autor de El coratge de ser un mateix